Linssen 42 Deckbridge en meer

Tijdens de HISWA te water in Amsterdam presenteert Linssen Yachts maar liefst drie noviteiten: de Classic Sturdy 42 Sedan Deckbridge, de Grand Sturdy 36.9 AC Variotop® en de Grand Sturdy 45.9 Sedan Wheelhouse. Wij beperken ons hierbij tot de eerstgenoemde. De Classic Sturdy 42 Sedan Deckbridge is de grotere zus van de vorig jaar gepresenteerde 36 Deckbridge. Kenmerkend is de toegang tot de Deckbridge via het voordek. Hier bevindt zich standaard een stuurstand met comfortabele stuurstoel, een meevaarstoel inclusief afdekhoezen, een U-bank met kussenset en een tafel. Optioneel kan deze uitrusting worden aangevuld met een koelkast/bar met glazen, een wetbar, een grill en een kussenset om een mooi zonnedek te creëren. Deze 13,25 meter lange Linssen is CE-B geclassificeerd en wordt aangedreven door een 5-cilinder Volvo Penta, type D3-150 met een vermogen van 150 pk. (AJB)

Info: www.linssenyachts.com