Nieuwe collectie TNG horloges

TNG staat voor ‘Tack & Gybe, de Engelse benaming voor de twee manoeuvres om van boeg te veranderen. Het staat bovendien voor Dutch Design en Swiss made. Geïnspireerd door passie voor de watersport en in het bijzonder de zeilsport, heeft TNG Swiss Watches een interessante collectie van hoge kwaliteit ontwikkeld en geproduceerd in directe samenwerking met hun eigen Zwitserse horlogemakers. De volledig nieuwe collectie omvat 15 modellen, verdeeld in ‘Classic’ en ‘Sport’. De Classic lijn is tijdloos en kenmerkt zich door een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Sport lijn biedt een aantal functionele nautische horloges die bovendien in het oog springt door de diversiteit aan kleur- en combinatiemogelijkheden. Het horlogemerk is sponsor en official time keeper bij enkele wereldwijde, exclusieve zeilraces. TNG horloges zijn onder andere via Dekker Watersport in Nederland te koop en daar ook via het internet te bestellen.

Info: www.tngwatches.comwww.watchtrade.be