Axopar 28 T-Top

Binnenkort testen we een Axopar en als opwarmer kan je hier alvast kijken naar een rondleiding aan boord van de 28 T-Top door de Benelux dealer Bart Kempers. (Engelstalig).

De Axopar 28 T-Top combineert de unieke voordelen van een RIB (Rigid Inflatable Boat) met haar stabiele vaareigenschappen, lichte constructie en ongeëvenaarde veiligheid, met de ruimte en het design van een motorcruiser. De Axopar 28 is verkrijgbaar in een Open, Cabin en T-Top versie. Het merk Axopar heeft in de laatste jaren naam gemaakt en ongelofelijk veel internationale prijzen gewonnen. De Axopar 28 T-Top kan worden uitgerust met een MerCury Outboard van 150 tot en met 350 pk.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Door het twin stepped-hull concept heeft de Axopar 28 T-Top een uitzonderlijk laag brandstofverbruik, fantastische vaareigenschappen, en een fraai, modern en onderscheidend design. De Axopar 28 T-Top kan worden uitgerust met een legio aan opties om de boot zo veel mogelijk te kunnen customizen naar uw wensen.

Kempers Watersport is exclusief dealer van Axopar voor Nederland, België en Luxemburg. Axopar levert via Kempers Watersport een 24, 28 en 37 voets model in de volgende uitvoeringen: Open, Cabin en T-top versies, waarbij er bij de 28 en 37 voets versie de mogelijkheid is voor een aft cabin (achterkajuit). Het merk Axopar heeft in de laatste jaren naam gemaakt en ongelofelijk veel internationale prijzen gewonnen door dit unieke concept.

Bekijk hier de walkthrough:

Info: www.kemperswatersport.nl