De Belgian Boat Show blijft doorgaan.

Florent Godin: “We zijn absoluut overtuigd van de waarde die pleziervaart en watersport aan het vrijetijdsaanbod toevoegt. We gaan begin juli overleggen met de sector hoe we samen de yachting, de brandingsporten, het zeilen, het waterskiën, het jetskiën en de wakeboarding maar ook surfen en kiten nog dit jaar dichter bij het publiek gaan brengen.” 

Het vooruitzicht is een volgende Belgian Boat Show Float te houden in Nieuwpoort op 16, 17 en 18 oktober 2020.

Het zal een verzameling worden van nieuwe en tweedehandsjachten en open boten van een zo divers mogelijk aanbod. Daarnaast komen ook toeleveranciers van alle nodige accessoires op de wal te staan. Het is ook een open forum voor vaar- en zeilscholen, vaarreisoperatoren, specialisten in ‘boat make over’ vaklui. 

Begin juli zitten de bedrijven, de belangenverenigingen en de Belgian Boat Show organisatie samen in de Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort die het initiatief host. Florent Godin: “ We bieden met de Belgian Boat Show een uitzonderlijk sterk communicatiemiddel aan dat de vrijetijdsconsument op een ongeziene manier met de gepassioneerde leverancier van waterpret in contact brengt.” In overleg met de vak- en watersportorganisaties en de betrokken bedrijven wordt een nieuw plan ontwikkeld voor de ‘droge’ Belgian Boat Show in het voorjaar.  

 www.belgianboatshow.be/Float/www.facebook.com/BelgianBoatShow  

Tekst en foto’s: Pit De Jonge / Ship to Shore