Overboat van Neocean

Ontstaan in Frankrijk, een kruising van vele…boten? Scooters?

Wat kunt u er mee? Varen op een comfortabele manier want minder last van golven. U kunt hem als funboot gebruiken, zoals ook met een waterscooter. De boot beschikt over intrekbare draagvleugels, dus ook op ondiep water te gebruiken. De boot is elektrisch, dus stil. De accu’s kunt u meenemen en thuis opladen. Geen gedoe met jerrycans stinkende benzine. Te leveren met een 1 persoons zit en met een 2 persoons zit. Er bestaat overigens ook een versie zonder draagvleugels.
En, jawel, ook wakeboarden gaat achter de Overboat.
De éénpersoonsversie weegt 128 kg en gaat maximaal 30 km/u. Bij 16 km/u doen de vleugels hun werk en komt de boot uit het water wat de weerstand drastisch naar beneden haalt. Er bestaat ook een tweepersoonsversie. Iets zwaarder met 180 kg en respectievelijke snelheden van 35 en 18 km/u.

Meer info: www.prioryachting.nl