Catalogus Belgian Boat Show

bb

VAREN is officieel mediasponsor van de Belgian Boat Show.
(gebruik de TAB toets voor het invullen van de velden, geen ENTER)

Deze inlassing is GRATIS

  Noteer hieronder de naam van uw bedrijf (max. 30 karakters). Onder deze naam zal uw bedrijf vermeld worden in de catalogus van de NIBS 2022. De catalogus wordt alfabetisch opgebouwd, let dus op de eerste letter.

  Catalogusnaam:

  Straat:

  Postcode:

  Plaats:

  Telefoon:

  E-mail:

  Website:

  Vul hieronder de bedrijfsnaam in. Deze naam wordt NIET gepubliceerd maar is nodig om uw inschrijving te kunnen verwerken.

  Bedrijfsnaam:

  B. MERKNAMEN

  Vermeld hieronder de merknamen (max. 10) die door uw bedrijf verkocht worden. Deze merknamen worden in alfabetische volgorde opgenomen in de catalogus. Belangrijk: FISA NV en Aquamedia NV kunnen geenszins aansprakelijk gesteld worden voor eventuele inbreuken door exposanten op contractuele exclusiviteitsrechten van andere exposanten of van derden.

  (gebruik de TAB toets voor het invullen van de velden, geen ENTER)

  C. ACTIVITEITENOMSCHRIJVING

  Omschrijf per aangegeven taal in maximum 200 karakters de activiteiten die uw bedrijf kenmerken. U kunt dit zowel in het Nederlands als in het Frans doorgeven. Aquamedia NV staat niet in voor eventuele vertalingen maar behoudt zich het recht op verbeteringen indien deze worden opgemerkt. Nederlands: maximaal 200 karakters

  (gebruik de TAB toets voor het invullen van de velden, geen ENTER)

  Nederlands: maximaal 200 karakters

  Frans: maximaal 200 karakters

  Deze gegevens worden ingezameld en verwerkt door Aquamedia NV met als doel ze op te nemen in een catalogus. Het inzagerecht en het recht op verbetering zijn toegelaten (wet van 8 december 1992) op ons kantoor, Vrijheidslaan 4, B-9000 Gent.

  D. PRODUCTENLIJST

  Duid aan in welke productencategorie (maximaal 3 keuzes) u wenst vermeld te staan in de catalogus.  Contactpersoon

  Eventuele opmerkingen

  Mocht u naast deze gratis inlassing nog willen adverteren dan kan u hieronder onze advertentietarieven terugvinden of neem contact met Rik Vyncke op 0477/30.21.32

  Klik hier voor de advertentietarieven van VAREN