Fountaine Pajot MY44

Op basis van een door Daniel Andrieu ontworpen onderwaterschip én inspanningen van de bekende Italiaanse jachtontwerper Pierangelo Andreani introduceert Fountaine Pajot de uiterst luxueuze MY 44; door toepassing van veel raamoppervlak baden de enorme ruimtes van deze 44-voets catamaran in een zee van licht. De enorme flybridge voorziet in een zonnebed van mega-formaat en een riante galley. De beide gastenhutten bevinden zich in de stuurboorddrijver en beschikken elk over een en-suite badkamer en zeezicht. De bakboorddrijver staat geheel ter beschikking van de eigenaars, die samen met hun gasten bovendien profiteren van een salon van werkelijk imposante afmetingen. De motorcatamaran staat garant voor aangename stabiliteit en excellente vaareigenschappen. De MY 44 is probleemloos te manoeuvreren dankzij de Volvo IPS 350 of naar keuze zelfs zwaardere aandrijving. Logischerwijs is de Fountaine-Pajot MY 44 volledig toegerust voor lang verblijf op zee.

Info: www.motoryachts-fountaine-pajot.comwww.marinayachtingcenter