Delta 33 CE

Op basis van de nieuwste ontwerp-trends tekende de Zweedse naval architect Ted Mannerfelt de Delta 33 CE; een strak gelijnd jacht dat zich zichtbaar onderscheidt door rechthoekige vormen en een volgens de werf uiterst efficient onderwaterschip. Dit laatste vertaalt zich niet alleen in plezierige vaareigenschappen, maar ook in een gunstig brandstofverbruik. De toepassing van rechte hoeken komt eveneens terug in het -mede dankzij het grote raamoppervlak- lichte en bovendien moderne interieur. De Delta 33 CE is een ideaal familieschip waarvan de romp naar keuze in meerdere kleuren leverbaar is. Het bijna 11 meter lange jacht kan worden uitgerust met een enkele Volvo Penta D6 van 400 pk, een duo Volvo’s Penta D4 van elk 300 pk of twee D3’s van elk 220 pk. Mede dankzij het grote schuifdak leent de standaard al rijk uitgeruste Delta 33 CE zich bij uitstek voor gebruik in de Lage Landen.

Info: www.homeport.link