17.3 C
België
maandag, juli 15, 2024

Belgian Boat Show 2019

Honderden boten van alle types en voor alle beurzen staan hier toegankelijk opgesteld en charmeren de zeilers, de toervaarders, de liefhebbers van opwindende snelheid of van de ultieme rust.

Het nieuwe materiaal voor kitesurfers, catamaranzeilers, jetski’s en RIB-piloten maar ook wakeboardriders komen uitgebreid aan bod. Ze vinden hier ook de jongste modellen van boten, planken tuigages. Alles om zich op het strand- en in de branding uit te leven.

Water: rust of sensatie
Op vele plaatsen mag je in België aan snelheden boven 20km/u varen. De Belgian Boat Show is daarom het rendez-vous voor liefhebbers van performante outboardmotoren, krachtige sportboten en zuiniger en milieuvriendelijke in board motoren.

Wil je kennis maken met aan van de vele watersporttakken? De clubs, de sportfederaties en de pleziervaartoverheden staan hier klaar met raad en daad. De Wind en Watersport Vlaanderen-federatie is terug en eert zijn kampioenen met Awards. Jachtverhuurders presenteren meevaarformules op alle zeeën. De eerste stap naar goed en veilig pleziervaren zet je hier bij de vaarscholen en de watersportverenigingen.

Foto: Ship to Shore
Foto: Ship to Shore/Pit de Jonge


Action zones
Maak kennis met diverse watersporten op het demobad. Voor het eerst ook met waterski en ‘kneeboarding’. In deze Action Zone bulkt het van droge animatie, o.m. de hindernissenbaan van Sportievak
Op het Presentatieplein in hal vijf worden diverse informatiesessies gehouden voor ervaren en ook beginnende watersporters. De campagne ‘Hijs de Blue Flag en zorg mee voor properder water’ wordt hier op 10 februari gelanceerd.

Belgian Boat Show Gent / 2019 Praktisch
Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent.
Van zaterdag 9 februari t.e.m. maandag 11 februari 2019 – en van vrijdag 15 t.e.m. zondag 17 februari 2019.
Alle dagen open van 10u tot 18u | Nocturne op vrijdag 15 februari is de beurs open tot 22u.
Info: www.belgianboatshow.be
Facebook: www.facebook.com/BelgianBoatShow

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels