17.3 C
België
maandag, juli 15, 2024

Open dag bij Contest Yachts

Contest Group, bestaande uit Contest Yachts, Contest Brokerage en MYS, houdt Open Dag op 16 april. In Medemblik kunnen bezoekers kennismaken met nieuwe en gebruikte jachten van Contest, een rondgang over de werf maken en informatie krijgen over jachtservice, refit & repair.

Rondleiding werf

Contest Group opent dit jaar haar deuren voor het publiek. De Open Dag biedt geïnteresseerden de kans een kijkje te nemen in de keuken van een professionele jachtbouwer. Middels een rondleiding over de werf wordt het hele productieproces van een Contest jacht uit de doeken gedaan, waaronder de techniek van de vacuüminjectiemethode bij de bouw van de romp. Maar ook over het ambachtelijke timmermanswerk, over het installeren van de technische voorzieningen aan boord en over de afbouw krijgen de bezoekers uitleg. “Tijdens de Open Dag bieden we belangstellenden een compleet en informatief overzicht van onze jachten en alles wat bij de bouw ervan komt kijken. Bezoekers kunnen zich zo vergewissen van de hoge kwaliteit van materialen en technieken die we toepassen,” aldus Arjen Conijn, directeur Contest Yachts.

Activiteiten

In de hal zullen diverse demonstraties gegeven worden van diverse stadia in het bouw proces. Er is een proefopstelling aanwezig waarin vacuüminjectie wordt gedemonstreerd en uitgelegd. Een timmerman laat zien hoe er rondingen worden gemaakt in het houtwerk en in de teakdekkerij wordt een demonstratie gegeven hoe de dekken worden belegd met 12 mm teak en gerubberd.

Te bezichtigen schepen

Een aantal schepen zijn in diverse stadia van bouw in de hal te bezichtigen tijdens de Open Dag:

–       42CS
–       50CS
–       67CS
–       52MC (motorboot)

Ook zullen er een aantal schepen voor de deur in onze haven afgemeerd liggen die ook toegankelijk zijn:

–       42CS
–       57CS

Openingstijden en tijden rondleiding

De Open Dag bij Contest Group vindt plaats op zaterdag 16 april 2016 van 10.00 tot 17.00 uur op Overleek 5, 1671 GD Medemblik. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Rondleidingen vinden plaats om 11.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. De grootte van de groep bedraagt per rondleiding 40 personen, dus geef u snel op via de website: www.contestyachts.com.

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels