15.2 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

21ste Slag om Gent op 24 augustus

Volgende maand organiseert Carolus Quinto voor de 21e keer de ‘VAREN – Slag om Gent’, een prestigieuze roeiwedstrijd. Dit evenement, dat in samenwerking met Zeescouts De Wilde Eend, Stad Gent en de Vereniging Voor Watersport wordt gehouden, verwelkomt zowel ervaren als beginnende roeiteams. De race belooft een dag vol sportieve uitdagingen en gemeenschapszin.

De deelnemers strijden op de wateren van Gent en worden aangemoedigd door enthousiaste toeschouwers langs de oevers. Na de intensieve wedstrijd kunnen de roeiers genieten van een gezamenlijke maaltijd op het terrein van VVW Gent Leie. 

De ‘VAREN – Slag om Gent’ is meer dan alleen een sportevenement; het is een viering van teamwork, doorzettingsvermogen en de rijke maritieme tradities van Gent en omstreken. Het evenement biedt ook een uitstekende gelegenheid voor deelnemers om hun roei-vaardigheden te tonen en te verbeteren, terwijl ze genieten van de prachtige omgeving van Gentse waterwegen.

Een dag vol spanning, plezier en kameraadschap, met een perfecte mix van competitie en ontspanning met teams uit verschillende landen. Meer details en inschrijvingsinformatie zijn te vinden op de website van Carolus Quinto. Informeer daar even, misschien zijn er nog wel plaatsjes vrij. Maar als dat niet lukt, vanop de Gras- en Korenlei is het mooi vertoeven met dit event in je blikveld. Beslist een aanrader om eens te gaan bezoeken. (Foto: JV)

Info: www.carolusquinto.be

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels