18.4 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

Belgian Boat Show Float naar Nieuwpoort

Nieuwpoort zal dit najaar het belgian boat show in-water-event ontvangen. Het concept van de boatshow in een jachthaven verhuist van Breskens naar Nieuwpoort. Conceptum NV nam zes maanden geleden de pleziervaart- en watersportbeurzen in haar internationale beuzenorganisatie op.

Alle beurzen op één koers

Volgens Florent Godin, de CEO van Conceptum nv., zitten hiermee de beurzen Belgian Boat Show(indoor Gent) Belgian Boat Show Beach(testweekend brandingsporten Knokke) en nu ook Belgian Boat Show Float (de in-water boat show Nieuwpoort) op één koerslijn. “Dit is een veel krachtiger formule waarmee de pleziervaart en de watersport onder één duidelijk herkenbare noemer de consument en de leverancier met elkaar verbindt. Het zorgt voor 365 dagen nationale en internationale visibiliteit. ” zegt hij.

Top-pleziervaart aanbod op top-pleziervaartlocatie 

De Belgian Boat Show vergroot hiermee het bereik waaraan zowel de non-profit als de professionele actoren in deze branche nood hebben. Nieuwpoort is bovendien een uitermate belangrijke watersport- en pleziervaartlocatie, het op een na grootste jachthavencomplex van Europa. Deze drie events bundelen de krachten van een professionele organisatie met een sterke merkreputatie u ook met de toplocatie aan onze kust. 
De bezoeker zal hier aan boord kunnen stappen van 250 nieuwe en tweedehandsjachtenin hun natuurlijke wateromgeving. Hij zal keuze kunnen maken uit de meest representatieve watersportbedrijven.Zoals toeleveranciers en detailwinkels, technische specialisten en andere naar maat werkende servicebedrijven aan de wal in de megatent met capaciteit tot 5000 m². 
Belgian Boat Show Float in Breskens wordt hiermee stopgezet. 

Opwaarderen van pleziervaartaanbod

“Het uitstippelen van éénzelfde koerslijn gaat nog verder.” Zegt Christophe Coseyns, Head of Belgian Boat Show Fairs bij Conceptum nv. “In de volgende Belgian Boat Show Gent zal de vernieuwde samenwerking met de grootste Vlaamse en Franstalige watersportfederaties al duidelijk zijn. En we kondigen nu al aan dat in 2020 de Belgian Boat Show Gent terug in hal 1 van Flanders Expo plaatsheeft. Zo krijgt de bezoeker van bij het binnenkomen via de vernieuwde prestigieuze foyer de sterkste indruk van het watersport en pleziervaartaanbod. De doorloop wordt aantrekkelijker. Bovendien krijgen de grote jachten meer ruimte – wat een kenmerkende eigenschap is van de activiteit.   

Info: www.belgianboatshow.be

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels