17.3 C
België
maandag, juli 15, 2024

Belgian Boat Show Float

De tweede editie van de ‘in water’ Boat Show belooft een ongezien aantal jachten en open boten ( sport en RIB’s) aan de steigers van Jachthaven Breskens. Op de wal krijgt vele trailerbare boten een standplaats plus exposanten in een twee keer zo grote tent met specifiek bootmateriaal maar ook diensten zoals verhuur en charter, opleiding enz.

De meest gerenommeerde merken van kajuitzeil- en motorjachten is present van Jeanneau, Hanse, Dehler, X-Yachts, Linssen, Regal, Halleberg Rassy, Bénéteau, Van den Hoven, en andere plus een ongeziene reeks aan Rigid Infatable Boat merken zoals Capelli, Osprey of Novi marine, en buitenboormotoren of trailers.  Grosso modo brengt BBS Float plezierboten van 2,5 tot 35 meter, met andere woorden voor alle budgetten. Diverse standhouders organiseren ook leuke wedstrijden, zo is er een tocht met een 100 voets klassiek zeiljacht te winnen.

Het grondplan kan je hier alvast downloaden: klik

Spectaculaire groei Belgian Boat Show Float

Het jachtenaanbod is verdubbeld tegenover de voorgaande, eerste editie, en ook het oppervlak aan de wal is verdubbeld,” zegt Christophe Coseyns, head of Boat Show. “Met dit in water event tonen we aan dat we als beursorganisator een cruciale rol spelen in de dynamiek van de pleziervaart en het enorme aanbod aan watersport. Heel wat exposanten zijn er zich van bewust geworden dat Breskens een strategisch belangrijke locatie is, letterlijk op het snijpunt tussen België en Nederland en in het centrum van een van de belangrijkste pleziervaartgebieden van Europa, namelijk Zeeland.”

Bij Belgian Boat Show Float is het mogelijk om proefvaarten te maken, een veel gehoorde vraag van kandidaat-kopers waar de aanbieders van de jachten zeker weten op willen inspelen. De open jachthaven op de drempel tussen open zee en de beschutte Schelde. Een enorm voordeel.

Boot ontmoet classic car

Dat de Zoute Grand Prix met old timers van Belgian Boat Show Float niet alleen een passagepunt heeft gemaakt, maar dat de meest exclusieve wagens er ook zullen stoppen, zorgt voor een extra beleving in de anders zo rustige jachthaven.

De toegang tot Belgian Boat Show Float is gratis, de bezoeker wordt omwille van administratieve redenen toch gevraagd om zich te registeren. Dat kan op voorhand online: https://www.easyfairsevents.com/flow/welcome

Belgian Boat Show Float

Van 5 tot 7 oktober 2018 bij Jachthaven Breskens
Gratis parkeren in de ruime omgeving

www.belgianboatshow.be/nl/Float – Facebook: https://www.facebook.com/BelgianBoatShow/#

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels