17.4 C
België
maandag, juli 22, 2024

Een luxueus en elegant zeiljacht: Pointer 30

Dit innovatieve kajuitzeiljacht past in de POINTER-serie; ontspannen zeilen voor de sportieve en de recreatieve zeiler die comfortabel op de boot wil overnachten. De POINTER 30 heeft een goede zichtlijn en uitstekende zeileigenschappen en is ontworpen door Bosgraaf Yachtdesign.

De elegante en veelzijdige POINTER 30 heeft strakke romplijnen en een doordachte ruime kuip met wel 8 zitplaatsen. Het zeilplan is sportief en makkelijk vanuit de ruime kuip te bedienen en is tevens volledig single-handed te zeilen. Door de keuze van een kantelbaar stuurwiel of helmstok past dit ontwerp volledig bij de moderne eigentijdse zeiler. Standaard is de POINTER 30 uitgerust met een dichte, veilige spiegel met een zwemplateau. Met een geringe diepgang van 1.25 meter (optioneel 1.75 m) is een groot vaargebied mogelijk. De POINTER 30 voldoet aan CE categorie B – zeewaardig.

De POINTER 30 heeft naast de uitstekende zeilprestaties de focus op ruimte en comfort. Benedendeks is er een stijlvol en rustgevend interieur met fraaie verlichting en standaard Estec-teak op de vloer. Een innovatieve bar met roterende fauteuils voor optimaal zitcomfort. De POINTER 30 heeft een afgesloten toiletruimte en een tweepersoons slaapgedeelte met matraslengte van 2.10 meter.

Op basis van persoonlijke modules kunt u het interieur en de uitrusting van de POINTER 30 via DESIGN IT op de website naar eigen styling samenstellen.

www.pointeryachts.comwww.jachtwerf-heeg.nl

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels