17.3 C
België
maandag, juli 15, 2024

Eerste editie van Belgian Boat Show Float

Volgend jaar viert de Belgian Boat Show haar 30ste editie en om die gebeurtenis kracht bij te zetten pakken de organisatoren dit weekend uit met Float, een in-water show. Omgeving van dit gloednieuwe event is de jachthaven van Breskens aan de monding van de Westerschelde, al decennia lang een trekpleister voor veel Vlaamse watersporters. Afspraak dit weekend tot en met zondag 1 oktober voor een zeer gevarieerd aanbod van boardsporten over snelle motorboten tot kajuitjachten.

Schitterend gamma kajuitjachten
Vooraan in de haven mogen we een zeer ruim aantal boten verwachten. Grote topmerken zoals Bénéteau, Hanse, X-Yachts, Hallberg Rassy, Saffier, Dufour, Tofinou, Viko, Grand Soleil, Greenline en Boarnstream hebben hun ligplaats alvast gereserveerd.

Snelle RIB’s en sportboten
RIB’s van Technohull, Falcon, Rib Eye, Capelli, Brig en Gemini zijn van de partij. Omdat snelvaart en wakeboarding niet meer uit het watersportbeeld weg te denken zijn staan Tigé, Regal, Sea Ray, XO-Boats klaar met sportieve modellen. Belangrijke spelers op vlak van bootexcursies op zee zoals Knokke Boat, maar ook verhuurspecialisten en vaarscholen maken de instap in de sport zo aantrekkelijk mogelijk.

Zelf varen en suppen op het water
Diverse boten zullen korte trips in de Scheldemonding maken. Een bootervaring zal nog nooit zo geweldig geweest zijn. Temeer omdat er ook demo’s worden gehouden met open boten, terwijl de bezoeker in de jachthaven een eerste Stand-Up-Paddle ervaring kan opdoen.
Praktisch
Jachthaven Breskens
Oosthavendam 1, 4511 AZ Breskens, Nederland
Route via GPS

28 september -1 oktober 2017
Dagelijks van 10.30 tot 18.30u.
Info: www.belgianboatshow.be/float of #belgianboatshowfloat

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels