16.9 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

HISWA Amsterdam Boat Show 2016 boordevol

De watersportbranche trekt aan. Met nog twee weken te gaan telt de deelnemerslijst van HISWA 2016 circa 300 exposanten en is het volledige beursoppervlak gevuld. Een indrukwekkend aantal nieuwe deelnemers en een groot aantal trouwe exposanten toont verspreid over zes hallen de nieuwste boten, onderdelen, accessoires en ontwikkelingen uit de watersportbranche. Met onder andere het grootste sloepenaanbod ter wereld en een groter aanbod zeilboten en sportboten dan voorheen, kan iedere watersportliefhebber zijn hart weer ophalen. Naast de honderden boten tot ca. 10 meter en een mooi aantal grotere blikvangers, zijn er voor jong en oud talloze leuke activiteiten, zoals lezingen, workshops over bootonderhoud en vele activiteiten op het water. HISWA 2016 vindt plaats van woensdag 16 t/m zondag 20 maart in RAI Amsterdam.

WIN één van de 4 gratis toegangskaarten voor HISWA Amsterdam Boat Show (zie hieronder)

Compleet aanbod 
Met een zeer compleet aanbod binnen de zeven verschillende segmenten (Zeilen, Sloep, Speed, Funsports, Onderdelen & Accessoires, Klassiek en Shop), biedt HISWA 2016 de bezoeker een divers overzicht van de belangrijkste aanbieders binnen de watersportsector.
De beurs zit boordevol,” aldus Beursmanager Joost Ringeling. “Een groot aantal trouwe exposanten is aanwezig en komt over het algemeen ook groter terug dan afgelopen jaar. Daarnaast mogen we tientallen nieuwe deelnemers verwelkomen, waardoor we binnen ieder segment completer zijn dan afgelopen editie. Ik kan natuurlijk niet voor individuele bedrijven spreken, maar het lijkt er op dat de markt weer in de lift zit. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat dit een zeer succesvolle editie wordt.
Meer sportboten 
Net als afgelopen jaren biedt de HISWA het grootste sloepenaanbod ter wereld en daarnaast is er een uitgebreide collectie zeilboten te zien. Het aanbod sportboten is ten opzichte van de afgelopen edities zelfs aanzienlijk vergroot. Bekende importeurs als Kuysten Watersport en Omtzigt Watersport maken na afwezigheid in 2015 hun rentree. Ook Kolvenbach, Heemhorst Watersport, Holland Sport Boat Centre en Kempers Watersport presenteren verschillende sportboten op de beurs. Merken die de bezoeker in ieder geval kan verwachten, zijn Bayliner, Chris Craft, Crown Line, Four Winns, Grandezza, Malibu, Sea Ray en Regal. Naast sportboten is er een verscheidenheid aan motorboten, RIB’s en consoleboten te vinden. Tevens is er een compleet aanbod onderdelen & accessoires voor ieder type boot en is het segment Funsports nog verder gegroeid. Ook zijn alle genomineerde boten voor de ‘Boot van het Jaar’-verkiezing aanwezig en kan de bezoeker verschillende klassieke pronkstukken bewonderen in de wereld HISWA Klassiek. De volledige deelnemerslijst is te vinden op www.hiswarai.nl/deelnemers.
Uitgebreid activiteitenprogramma 
Aan activiteiten geen gebrek tijdens de 61e editie van de HISWA. In de RAI Haven is meer te doen dan ooit. De bezoeker kan hier terecht voor manoeuvreerclinics, suppen, elektrisch varen, wakeboarddemonstraties en voor de jeugd liggen er dinghy’s klaar om mee te zeilen. Ook is er het Zeiltheater en Spiegeltheater, met interessante lezingen en reisverhalen. In de Fun Zone kan de jeugd onder andere suppen, skimboarden, surfen en de kitesurfsimulator of waterskimachine uitproberen. Klussers kunnen terecht op het Onderhoudspaviljoen en het Demoplein, met leerzame workshops over bootonderhoud. In HISWA Klassiek kan in het nieuwe bassin gevaren worden met mini-aakjes en in het InnovationLAB worden de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op interactieve wijze getoond. Ook worden de Olympische Spelen onder de aandacht gebracht op het Olympische Klassen Paviljoen. Een overzicht van alle activiteiten staat weergegeven op www.hiswarai.nl/programma.
Online korting op toegangskaarten 
De beurs is op woensdag 16 maart geopend van 11.00 – 18.00 uur, donderdag 17 en vrijdag 18 maart van 11.00 – 22.00 uur en in het weekend van 19 en 20 maart zijn watersportliefhebbers welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Toegangskaarten zijn online via www.hiswarai.nl of bij Primera te koop met €2,50 korting op het kassatarief. Kinderen t/m 16 jaar hebben bovendien gratis toegang.
Over de HISWA Amsterdam Boat Show
De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste watersportevenement van Nederland en is boeiend voor iedere watersporter. De beurs vormt het ideale moment om het nieuwe vaarseizoen te beginnen. Dit jaar vindt de HISWA plaats van 16 t/m 20 maart in RAI Amsterdam.
Meer informatie is te vinden via de website www.hiswarai.nl. Daarnaast is HISWA actief op TwitterFacebook en Instagram.
[box type=”tick” size=”large” style=”rounded” border=”full”]WIN[/box]
Wij hebben 4 vrijkaarten voor diegenen die ons een mooie watersportfoto (*) post. Post je foto via Facebook of Twitter
(*)Foto van je eigen boot, wat je vond op internet, wat je zag in VAREN, alles is goed!
Vorige artikel
Volgende artikel

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels