15.2 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

Linssen Yachts gebruikte botenshow op 11 – 13 maart

Kom proefvaren tijdens de gebruikte botenshow van Linssen Yachts van zaterdag 11 tot en met maandag 13 maart. Er staat een uitgebreide selectie van uitstekend onderhouden Linssen-jachten opgesteld in de showroom, de Collection-showroom en in de haven. In het segment van 8 tot 15 meter is er voor iedereen wel wat te vinden. Linssen Yachts heeft diverse jachten uit de 9-serie, zowel met open kuip als in achterkajuit-uitvoering met twee of drie kajuiten, maar ook jachten uit de Classic Sturdy, Dutch Sturdy en Grand Sturdy-serie. Alle jachten worden geheel nagekeken voordat ze worden aangeboden in het Linssen-programma. Van alle jachten is uitgebreide productinformatie beschikbaar zodat u precies weet welke technische installaties en navigatieapparatuur er aan boord zijn.

Beursactie
Linssen Yachts BV opent het nieuwe jaar met een éénmalige speciale aanbieding voor haar gasten op de voorjaarsbeurzen van 2017. Bij aankoop van een nieuw Linssen-jacht of een gebruikte Linssen uit de Linssen Collection* krijgt u een volledig interieur- en keukenpakket,een gevulde scheepsbar (wijn, whisky, …), een RVS Linssen-wijnkoeler en 1 jaar verzekering (Kuiper Verzekeringen).

Proefvaren
Dit jaar is het mogelijk om met een selectie van de gebruikte jachten direct een proefvaart te maken vanuit de Linssen-werfhaven in Maasbracht.

Het Linssen Collection Weekend wordt gehouden van zaterdag 11 t/m maandag 13 maart 2017 in Maasbracht (NL). De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur.
Info: www.linssenyachts.com

Vorige artikel
Volgende artikel

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels