17.4 C
België
maandag, juli 22, 2024

Nieuwe naam voor Jetten yachting

Jetten Yachting maakte bekend dat zij vanaf eind januari 2016 een nieuwe naam gaat voeren namelijk “Jetten Shipyard”. Een bewuste keuze in de internationaliserende markt. De naam Jetten Shipyard zal gefaseerd worden doorgevoerd.

Jetten Shipyard toont op Boot Düsseldorf de zeer moderne en succesvolle 50 MPC en Jetten 38 AC.

De 50 MPC is een technisch hoogstandje van Nederlandse staal jachtbouwkwaliteit gecombineerd met duurzaamheid en maximaal comfort in een moderne vormgeving.

Comfort, luxe en vooral exclusiviteit verfijnd tot in detail, de 50 MPC biedt alle vaarcomfort in Nationale en Internationale wateren. Het exterieur heeft een unieke signatuur. De schitterende belijningen zijn ontwerptechnische hoogstandjes. Elk onderdeel van het motorjacht is speciaal ontworpen en verfijnd. De vloeiende lijnen met een knikje in het plaatwerk, geïntegreerde handreling, het dubbel geïsoleerde panoramaglas, de verzonken ankerlier, de lichtstraat in het voorste deel van de opbouw en de speciaal voor dit motorjacht ontworpen hoekige uitlaten geven de 50 MPC een eigen identiteit.

De 50 MPC is genieten van optimaal comfort en maximale ruimte. Ontworpen volgens het mid-cabin-concept met 56% meer vloeroppervlak dan de gemiddelde 50 ft’er. Resultaat een mega luxe Master bedroom met Queen size bed, kaptafel, luxe inloop kast en ensuite sanitair. Comfort en ruimtebeleving in optima forma.

Wij deden de test van de 50 MPC Flybridge en die kan u hier teruglezen.
Jetten stelt ten toon op Boot Düsseldorf 2016 in hal 17 stand A 22. Meer info: www.boot.de

 

Vorige artikel
Volgende artikel

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels