17.4 C
België
maandag, juli 22, 2024

Simrad Cruise: de meest intuïtieve en gebruiksvriendelijke kaartplotter

Simrad Yachting, leider op het gebied van ontwikkeling en productie van geavanceerde nautische navigatiesystemen, stuurautomaat-, radar-, communicatie- en viszoeksystemen van wereldklasse, heeft vandaag de introductie aangekondigd van Simrad®Cruise, de meest intuïtieve kaartplotter op de markt.  Cruise is ontwikkeld met het oog op eenvoudige navigatie en beschikt over een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke interface, een scherm dat in zonlicht afleesbaar is, een montagebeugel en een sonartransducer. 

De Simrad Cruise, die gebruiksgemak naar een hoger niveau tilt, combineert essentiële GPS-functies met een eenvoudige dieptepeilingsfunctie waarmee veilige en betrouwbare navigatie tegen een betaalbare prijs wordt geleverd. Cruise beschikt niet over ingewikkelde sonar- en netwerkfuncties en schippers hoeven om die reden geen complexe elektronica onder de knie te krijgen.

De gebruikersinterface wordt bediend met een draaiknop en een toetsenbord, waardoor gebruikers soepel door menu’s kunnen navigeren en de essentiële informatie, zoals snelheid, diepte, GPS-locatie, koers, accuniveau en temperatuur gemakkelijk kunnen opvragen. Gebruikers kunnen ook kiezen uit een groot aantal kaartopties, waaronder C-MAP®en Navionics®, met geavanceerde functies zoals C-MAP Easy Routing voor een navigatie-ervaring zoals in een auto. De meegeleverde transducer biedt CHIRP sonar, een uitstekende automatische dieptebewaking voor een probleemloze werking zonder dat fijnafstemming of programmering nodig is. De installatie is eenvoudig en vereist alleen een voedings- en sonarkabel. 

“We luisteren naar onze klanten en geven ze precies wat ze van hun nautische elektronica willen,” aldus Leif Ottosson, CEO, Navico Group. “Onze productlijn omvat onder andere multifunctionele displays en ‘glass helm’ systemen die zijn ontwikkeld voor één van de meest krachtigste navigatiestations in de branche. Veel van onze klanten zoeken echter een betaalbare en gebruiksvriendelijke kaartplotter voor eenvoudige navigatie, die ze alleen hoeven aan te sluiten om te gaan varen. Voor die schippers introduceren we de Simrad Cruise.”

Simrad Cruise is verkrijgbaar in schermformaten van 5, 7 en 9 inch, tegen een scherpe prijs van respectievelijk € 390.37, € 513.97 en € 668.47 (excl. btw). De unit is waterbestendig conform IPX7 en ideaal voor installatie in open vaartuigen zoals RIB-, dek-, ski- en wakeboardboten, bowriders en tenders, en kan eenvoudig worden ingebouwd of met een beugel worden bevestigd.

Voor meer informatie over het Simrad aanbod van nautische elektronica, gaat u naar www.simrad-yachtting.com

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels