15.2 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

Spectaculair watersportevenement

Volgend weekend, zaterdag 10 en zondag 11 september a.s. worden in het Gelderse Tolkamer de Mercury Days gehouden.

Op deze vijfde editie van dit watersportspektakel biedt Mercury zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid de watersport te beleven en te ervaren. Je kunt er (mee)varen met veel verschillende type boten uitgerust met binnen- of buitenboordmotor, er is een skimachine om op het droge te ervaren hoe het is om te waterskiën, diverse waterski demonstraties o.a. blootvoet waterskiën en een ski-actie van een Superoma. De Mercury Days zijn een echt familie-evenement, met activiteiten aan en op het water.

Daarnaast is er ook aandacht voor sportvissen. Tijdens deze dagen zijn ruim 20 bekende sportvissers met hun boot aanwezig. Een uitgelezen kans om mee te varen en mee te vissen met een van deze roofviscracks en alles te weten te komen over boten, buitenboordmotoren, visvinders en de nieuwste gadgets op sportvisgebied.

De Mercury Days zijn de ideale gelegenheid om boten te bewonderen en te testen, kennis te maken met de water- en vissport en lekker te genieten van een hapje en een drankje

Kortom, een bezoek aan de Mercury Days staat garant voor een spetterende watersportbeleving voor jong & oud!

Gratis entreeticket

Om de Mercury Days 2016 te bezoeken kun je je inschrijven op de website www.mercurydays.com

Na registratie via deze website ontvangt je een gratis persoonlijke entreeticket via e-mail, die je toegang geeft tot het Mercury Days event, en dan maak je op beide dagen ook kans op het winnen van een Mercury F6MH buitenboordmotor als je tijdens de loting aanwezig bent.

 De Mercury Days vinden plaats bij het Deba Marine in Tolkamer.

LET OP: Er worden maximaal 3.000 entreetickets verstrekt.

Voor uw gratis entreeticket en meer informatie, kijk op:

www.mercurydays.com

Filmpje editie 2015

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels