18.4 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

Speelse zeilboot en serieuze bijboot gecombineerd

De Dutch Designed, voor het strand geschikte, 3-in-1 opblaasbare zeilboot verovert de wereld. Het laatste DinghyGo “2 Beach” model is de kameraad geworden van bootliefhebbers van over de hele wereld. Gebruikers roemen de veelzijdigheid, betrouwbaarheid en veiligheid van hun opblaasbare kameraad die ze tijdens hun vaaractiviteiten met de hele familie gebruiken.

Michiel Troelstra, hoofd DinghyGo internationale verkoop vertelt: “DingyGo heeft zich inmiddels tot een bewezen, uniek en betrouwbaar pleziervaartuig ontwikkeld, dat geschikt is voor de hele familie of voor de avonturier die nieuwe plekken wil ontdekken”. Hij stelt verder “Het is eenvoudiger dan ooit om DinghyGo te bestellen via het omvangrijke distributie netwerk en de web shops. DinghyGo kan voortaan binnen enkele dagen aan huis worden afgeleverd inclusief een gratis video instructie om binnen 20 minuten op te tuigen”.

DinghyGo’s unieke ultra compacte ontwerp geeft een lichtgewicht boot die in twee kleine tassen past. Dit maakt het mogelijk om uw DinghyGo mee te nemen in situaties waar ruimte beperkt is. Bij aankomst hoeft u alleen uw DinghyGo uit te rollen, op te pompen, op te tuigen en te water te laten!

Of u nu een beginner of ervaren zeiler bent, DinghyGo voelt aan als een volwaardige zeilboot die gemakkelijk te besturen is, laten we ons vertellen. DinghyGo “2 Beach” biedt ruimte aan een vier personen en meet 275 cm. Het kleinere DinghyGo “S” model is geschikt voor 3 personen en meet 220 cm.

Tijdens de Hiswa (van 16 tot en met 20 maart )zal het DinghyGo team u persoonlijk demonstreren hoe makkelijk het is om DinghyGo op te tuigen en hoe de meest recente Beach kenmerken, waaronder het opklaproer, het zo gemakkelijk maken om het strand op en af te gaan. Onderdeel van de presentatie zijn de optionele slimme opklapbare spiegelwielen, die het te water laten van DinghyGo door één persoon mogelijk maken.

Info: www.dinghygo.com

Vorige artikel
Volgende artikel

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels