17.4 C
België
maandag, juli 22, 2024

Vandaag deel 2 van de Belgian Boat Show

Dit weekend start het tweede weekend van de Belgian Boat Show in Flanders Expo (Gent). Christophe Coseyns (exhibition manager) kijkt al tevreden terug op het eerste weekend en ziet een mooi bezoekersaantal tegen het einde van het weekend.

‘De prima start vorig weekend was te danken aan het goede weer maar ook aan onze inspanningen die blijken te lonen. We hebben ingezet op innovatie, media en nieuwe partners en de resultaten mogen er zijn. Ook de lancering van BBS Beach zorgde voor extra dynamiek rond de Boat Show’, zegt Coseyns. Met BBS Beach krijgt de Belgian Boat Show een uniek en origineel vervolg: een heus testweekend met focus op catamarans in Knokke-Heist. Het evenement vindt plaats op 7 en 8 mei en is volledig gefocust op de praktijk van allerhande nautische sporten vanaf het strand zoals ondermeer ook kite- en windsurf, maar ook outdoorartikelen. Bekijken, betasten en meteen proefvaren op zee. De belangrijkste merken zijn present en er is ook allerhande randanimatie. Een primeur om naar uit te kijken!

De beurs is vandaag en morgen nog open van 10.00 tot 18.00u. Wij hebben nog vrijkaarten laste minute. Klik hier om die te downloaden.

Info: www.belgianboatshow.be

Vorige artikel
Volgende artikel

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels