15.2 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

Vier mee 10 jaar Port Aventura!

Tijdens het weekend van 2 en 3 juli viert Zilvermeerhaven Port Aventura zijn tiende verjaardag met een groots foodtruck- en havenfestival. Daarbij kan je een lekker hapje eten en genieten van heel wat avontuurlijke randanimatie.

Zilvermeerhaven Port Aventura opende in 2006 de deuren.
Tien jaar later hebben Steven en Lynn Boonen de haven uitgebouwd tot één van de drukst bezochte en modernste jachthavens van ons land waar zowel booteigenaars, watersporters en toeristen als wandelaars en fietsers zich thuis voelen. Om lekker te komen eten, te genieten van het uitzicht vanop het terras of het water te verkennen met een sloep of een taxiboot.
Dat Port Aventura blijft verder werken aan de toekomst blijkt ook uit het feit dat het al enkele jaren ‘De Blauwe Vlag’ mag hijsen, een internationaal kwaliteitskenmerk dat inspanningen voor milieu, natuur en veiligheid beloont.

Feestweekend
Om het tiende jubileum te vieren, staat er op zaterdag 2 en zondag 3 juli een groots foodtruck- en havenfestival gepland. ’s Ochtends kan je starten met een ontbijt in het havencafé (vergeet wel niet vooraf te reserveren!) waarna er de hele dag randanimatie is voorzien voor jong en oud. Zo kan je rustig vanop de steigers komen kijken naar de meer dan tweehonderd boten die er dat weekend aangemeerd zullen liggen. De watersportliefhebbers zullen een tochtje op de banaan achter de speedboot of een initiatie van de nieuwste extreme watersport flyboard niet laten liggen. Ook de show die de freestyle jetskiërs komen geven, zal zeker in de smaak vallen. Een absolute aanrader is het Blob-kussen, daar kan je je laten wegkatapulteren, recht het water in.

Tussendoor kan je bij de verschillende foodtrucks heel wat culinaire ontdekkingen doen, of je nu fan bent van tapas, verse frietjes, pasta of oesters of toch kiest voor een wafel op een stokje of een bijzonder ijsje. Uiteraard kan je ook lekker zomerse sangria, cocktails en gins komen proeven. En omdat een gedeelte van het festival overdekt is, kan je ook probleemloos bij iets minder weer de zomer toch feestelijk inzetten.

Zaterdag 2 juli: van 10 uur tot middernacht
Zondag 3 juli: van 10 uur tot 20 uur
Gratis inkom

Zilvermeerhaven Port Aventura
Zilvermeerlaan 9
2400 Mol
Tel. 0495/709.083
www.zilvermeerhaven.be
info@zilvermeerhaven.be

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels