17.3 C
België
maandag, juli 15, 2024

70 jaar jachtbouw. 70 jaar Linssen Yachts.

Kom naar de 20ste Linssen Yachts Boat Show op 17, 18 of 19 november in Maasbracht.

Tijdens het 50-jarig jubileum van Linssen Yachts in 1999 werden voor het eerst de ‘Open Dagen’ gehouden, waar – ook in de jaren erna – letterlijk duizenden bezoekers op afkwamen. Inmiddels zijn we bijna twintig jaar verder en viert Linssen in 2019 zijn 70-jarig jubileum.

Is er in de afgelopen twintig jaar veel veranderd? Zeker. Maar ook is er veel hetzelfde gebleven: Linssen Yachts als familiebedrijf hecht nog net zo veel – of misschien wel nog meer – waarde aan kwaliteit, aan vakmanschap, aan zekerheid voor medewerkers en hun familie, aan veiligheid en aan zijn klanten. De in 1999 geïntroduceerde pay-off ‘We take your pleasure seriously®’ is zelfs na twintig jaar nog nooit zo actueel geweest.

Een 70-jarig jubileum is natuurlijk voor ieder bedrijf een enorme mijlpaal. Voor de jachtbouw is het echter zonder meer bijzonder te noemen, omdat deze markt zo cyclisch is en waarschijnlijk ook in de toekomst zo zal blijven. Daar komt nog bovenop dat het voortbestaan bij familiebedrijven zeker niet altijd vanzelfsprekend is, met de overgang van de ene naar de andere generatie.
Linssen Yachts heeft haar positie in de afgelopen twintig jaar staande weten te houden en haar marktpositie weten uit te breiden door consistentie, duidelijke keuzes te maken, te blijven werken aan nieuwe modellen en technische verbeteringen en vooral door te luisteren naar zijn klanten.

Ook VAREN was reeds meermaals aanwezig bij Linssen en het is indrukwekkend om te zien hoe de “lijn”, van staalplaat aan het begin van het bedrijf tot afgewerkt schip in de toonzaal, is opgebouwd. In VAREN nov/dec brengen we de test met de GS 45.

Wereldprimeur: Grand Sturdy 450 AC Variotop®
Dé wereldprimeur van dit jaar is de ‘kleine’ zus van de Grand Sturdy 500 AC Variotop®: de Grand Sturdy 450 AC Variotop®. Het tweede jacht uit de Grand Sturdy Variotop®-serie dat is uitgerust met de unieke cabriolet­kap.

Tijdens de jubileumshow zal het complete modellenprogramma in de showroom te zien zijn. Van de compacte 30’ers tot en met het vlaggenschip, de Grand Sturdy 500 AC Variotop®.

Data
Zaterdag 17-11-2018
Zondag 18-11-2018
Maandag 19-11-2018
dagelijks van 10.00-16.00 uur; aanmelden is niet nodig

www.linssenyachts.com

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels