18.4 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

Met VAREN korting naar de Belgian Boat Show!

Het grootste salon voor pleziervaart in ons land, de Belgian Boat Show in Flanders Expo (Gent), viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Beleef samen met organisatoren en exposanten het pareljubileum van de beurs mee, en stap aan boord van motorboten, zeiljachten en catamarans of volg een initiatie optimist, windsurfen, kajak, of SUP op het demobad. Meer dan 200 exposanten tonen er elk aspect van de watersport: boten uiteraard…maar ook jetski’s, motoren, kledij, accessoires, enz. Dit jaar worden alle registers open getrokken in een extra feestelijke stemming. De exposanten van de verschillende hallen van Flanders Expo zetten hun beste beentje voor. Met VAREN kan je tegen gereduceerde prijs je tickets kopen zodat je samen met familie en vrienden volop kunt genieten van de mooiste watersportbeurs van het land.

Voor kortingskaarten klik hier

Al jarenlang VAREN lezer? Ook dit jaar zijn er weer tal van prijzen en gadgets te winnen. Kijk in VAREN februari op pagina 134 en kom naar onze stand, net na de inkom en wie weet win je wel iets!


Het gamma gamma aan kajuitjachten
Grote topmerken zoals Hanse Yachts, Dehler, Hallberg-Rassy, Bavaria en Booty.

Snelle RIB’s en klassieke motorboten
Bij de motorboten zien we present merken als Jeanneau, XO, Sea Ray, Bénéteau, Sargo, Nimbus, Bavaria, PROboot, Azimut, Delta, Bernico en Linssen. Dit naast tal van andere merken op trailers, maar ook jetski’s en buitenboordmotoren van Suzuki, Mercury en Yamaha.


Praktisch
Hoe de beurs te bereiken klik hier

10-12 & 16-18 februari 2018
Alle dagen open van 10u tot 18u
Nocturne! op vrijdag 16 februari is de beurs open tot 22u
Info: www.belgianboatshow.be of #belgianboatshow

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels