15.2 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

HISWA Amsterdam Boat Show – 11 tot 15 maart

Van boten tot (outdoor)kleding
HISWA 2020 heeft wederom een breed aanbod aan deelnemers op het gebied van watersport en -lifestyle. Van boten en buitenboordmotoren tot bootkussens en kleding. Alles voor een perfecte voorbereiding op jouw vaarseizoen.

Boordevol activiteitenprogramma
Met o.a. de ervaringen van Mark Slats, tips voor het kopen van een sloep bij Expeditie Sloep, Pip Hare via livestream over de Vendee Globe 2020, journalist Hans Steketee bespreekt de verdwijning van De Warnow, Andries Bik over zijn avonturen op de Middelandse zee en Werner Toonk zeilde naar Nieuw-Zeeland.

Nieuwe producten & primeurs
Verschillende wereld- en Nederlandse en Belgische primeurs zijn te bewonderen tijdens HISWA 2020, waaronder de Saffier SE 27 Leisure, Antaris X, Domani E35, Prestige 420, Noordzeekotter 35, The Next (electro), de bestuurbare reddingsboei van USafe en nog veel meer!

HISWA Future
Bij HISWA Future kun je de genomineerden voor de HISWA Hebbeding alsook het Product van het Jaar bekijken. Verder is er aandacht voor zonne-energie, zijn er twee Solar boten aanwezig en zal er ook hier aandacht zijn voor elektrisch varen. Zo is onder andere Besla aanwezig met hun Elektrosloep Besla 715 en is 10XL van de partij met hun 6-meter lange 3D-geprinte boot van gerecycled kunststof.

Koop je tickets online voordeliger hier

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels