17.3 C
België
maandag, juli 15, 2024

Linssen Yachts beleeft topweekend!

Linssen Yachts in Maasbracht heeft tijdens haar open dagen maar liefst dertien jachten verkocht. Negen nieuwe en vier gebruikte jachten.

De jaarlijkse show is de gelegenheid waar steeds de nieuwe modellen worden gepresenteerd aan ruim 1.000 gasten uit binnen- en buitenland. “85% van onze jachten wordt geëxporteerd over heel Europa. Dit doen we samen met ons internationale dealer- en servicenetwerk. Met dit succes hebben we vorig jaar ook de Limburg Export Award gewonnen. Door heel goed naar onze klanten te luisteren en op basis hiervan te blijven doorontwikkelen en vernieuwen, zijn we in staat in een krimpende markt ons marktaandeel juist te vergroten”, aldus Yvonne Linssen.

In de showroom stonden tijdens de show zeven jachten opgesteld: de Grand Sturdy 350 AC, 410 AC Variotop, 410 AC, 470 Sedan Wheelhouse en de Classic Sturdy 410 Sedan Deckbridge. Daarnaast waren de speciale Brilliant Edition-modellen, de Grand Sturdy 30.9 AC en 40.9 AC, ook opgesteld. Ook de productiehallen waren deels geopend, zodat de bezoekers een kijkje in de keuken konden nemen. Hierdoor waren in totaal nog circa 22 jachten in diverse stadia van de productie te bezichtigen, waaronder twee Grand Sturdy 590’s van bijna 18 meter lengte.

Heb je geen Linssen maar wil je toch eens met eentje varen? Dat kan ook in ons land. Meer info bij BBoat Yachtcharter en Aqua Libra Yachtcharter, of op de algemene website: hier

Info: www.linssenyachts.com

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels