16.9 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

Marina Oostende – opendeurweekend op 18 en 19 maart

Een nieuwe lente, een nieuw vaarseizoen. Marina Yachting Center zet naar jaarlijkse gewoonte het nieuwe vaarseizoen in met hun opendeurweekend in en rond hun showroom in de Dr. Eduard Moreauxlaan, 3 te Oostende. U ontdekt er al het nieuwe over de Jeanneau zeil- en motorjachten alsook het Prestige gamma.

Het gamma omvat ondermeer de Cap Camarat, Merry Fisher en Leader. De Cap Camarat wordt weleens de 4×4’s van de motorboten genoemd met lengtes gaande van 4,7 tot 10,5 meter. Tijdens de opendeurdagen zijn de nieuwe releases, Cap Camarat 6.5 en 7.5 WA te bezichtigen. De nieuwe Merry Fisher 795 en 895, die furore maken, zijn vandaag dag de referentie in het concept, design, vaareigenschappen en comfort aan boord van motorjachten tussen 6 en 9 meter. Het Leader gamma, synoniem aan elegantie, luxe en snelheid op het water in alle comfort, laat met zijn sportieve vaareigenschappen menig alternatief achter zich. De NC, new concept motorjachten, verwoorden het best de uiting ‘appartement op het water’ in alle rust, zonder de bijzondere vaareigenschappen te vergeten zowel op binnenwateren als op zee. De Velasco flying-bridge motorjachten zetten deze trent verder. Tot slot zijn er ook de Prestige motorjachten te zien. Prestige staat voor luxe en comfort aan boord van de megajachten. De Prestige reeks is de grootste fabrikant van motorjachten tussen de 40 en de 60 voet en dat wil wel iets zeggen. Het zou geen opendeurdag zijn zonder uitzonderlijke kortingen en voorwaarden, uiteraard allemaal daar te ontdekken. De promoties zijn niet alleen van toepassingen op bovenvernoemde boten maar ook op het gamma van Zodiac, Bombard (rubberboten), Yamaha, Evinride (buitenboordmotoren), International anti-fouling en Raymarine navigatieapparatuur.

Je bent beide dagen ‘Welkom aan boord’ tussen 10.00 en 18.00u. voor technisch advies vergezelt van een drankje en een hapje. Oostende aan zee, daar hoort Oostendse vissoep bij!

Voor verder info: www.marina-oostende.be

Vorige artikel
Volgende artikel

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels