15.2 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

Motorboot Sneek

Vind uw droomjacht op 4, 5 en 6 november

Het juiste aanbod, op het juiste moment, op de juiste locatie. Dat is de unieke kracht van Motorboot Sneek. Op 4, 5 en 6 november brengt het watersportevent een weekeind lang het meest gevarieerde aanbod nieuwbouw- en jong gebruikte motorjachten van Nederland bij elkaar in dé watersporthoofdstad van Nederland: Sneek.

Rond het water van de Friese Elfstedenstad presenteren gerenommeerde Nederlandse werven, dealers en jachtmakelaars een ongekende hoeveelheid kwalitatieve motorjachten. Op rij- en wandelafstand van elkaar, in nautische sferen en met hapjes en drankjes binnen handbereik. Als motorbootliefhebber op zoek naar uw droomjacht?

Het juiste aanbod
Om Motorboot Sneek tot een succes te maken, werken vooraanstaande Nederlandse jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars nauw samen. Als bezoeker willen ze u een ongekend aanbod motorjachten en sloepen bieden, zowel nieuw als jong gebruikt. Vele honderden gemotoriseerde jachten staan daarom klaar om u aan boord te verwelkomen.

Het juiste moment
Motorboot Sneek vindt twee keer per jaar plaats, zowel begin april als nu, begin november. Precies de momenten waarop u als motorbootliefhebber bepaalt of uw huidige jacht nog bevalt en wanneer u als zeilliefhebber de overstap naar een motorjacht overweegt. De aanwezige jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars helpen u namelijk graag om de juiste richting te geven aan uw sentiment.

De juiste locatie
Als watersporthoofdstad van Nederland spreekt Sneek natuurlijk tot de verbeelding. Een ideale uitvalsbasis in nautische sferen, met genoeg overnachtingsmogelijkheden voor u als bezoeker om een weekendlang op zoek te gaan naar uw droomjacht. In Sneek kunt u een unieke, compacte route langs enkele werven afleggen. Op elke locatie presenteren meerdere jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars ook hun aanbod. Zo kunt u met uw auto alle locaties gratis aandoen, zonder gedoe met parkeren of wachtrijen bij de toegang. Ideaal bij zowel mooi als slecht weer.

Watersportliefhebbers als uzelf
Nautische ondernemers vormen de organisatie achter Motorboot Sneek. Allemaal zijn zij watersporters zoals u, waardoor zij zich perfect in uw wensen voor een motorbootshow kunnen verplaatsen. Daarom laat Motorboot Sneek u voorafgaand aan het evenement al voorpret beleven. Zowel on- als offline krijgt u een ‘Sneek’ preview van het motorjachtaanbod dat u kunt verwachten.

Tijdens de show zelf kunt u op laagdrempelige wijze het volledige aanbod motorjachten bewonderen, een kijkje achter de schermen van werven nemen en de laatste trends en noviteiten zien. Uiteraard maken alle deelnemers ruim tijd voor u, zodat u de aandacht krijgt die u verdient. Ook na afloop staan alle jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars voor u klaar. Zij kunnen aanvullende vragen alsnog voorzien van antwoord of u verder begeleiden rond alle stappen in uw aankoopproces.

Meer weten?
Op jacht naar uw watersportdroom? Begin dan bij Motorboot Sneek! Meer informatie op www.motorbootsneek.nl

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels