16.9 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

Huysman Antwerp Race – de grootste en plezanste zeilwedstrijd van het jaar

De 34ste editie van de Scheldeklassieker staat gepland op 8 oktober. De Antwerprace vzw, een consortium van 4 Belgische en 2 Nederlandse clubs, zet weer alle zeilen bij om er een prachtig evenement van te maken. Na de windluwe editie van 2021 belooft de herfst dit jaar beterschap maar zeer harde wind lijkt er niet in te zitten. Ideaal voor een heerlijke zeildag op de Schelde.
De tocht voert de twee vloten uit Breskens en Terneuzen naar de finishlijn voor de Antwerpse kaaien waarna de vloot kiest voor de jachthaven Linkeroever waar de clubs voor fijne festiviteiten zorgen. De sponsors zorgen voor fijne tombola, zorg dus dat je op prijsuitreiking aanwezig bent!

De Antwerprace blijft één van de meest succesvolle wedstrijden in onze contreien. Op zaterdag 8 oktober zullen weer heel wat deelnemers meedoen aan de tocht over de bochtige rivier richting Scheldekaaien in Antwerpen.

De vloot is verdeeld in twee groepen waarbij de vloot CR 3 – 6 en IRC 3 maar ook de sportboten en daysailors van start gaan in Terneuzen terwijl de groep IRC 1-2, CR 1-2, Multihulls en Maxi’s Breskens als startplaats krijgen. Ondertussen zijn al meer dan 80 boten aangemeld. Een vroege aankomst in Antwerpen is verzekerd want dit jaar wordt er vroeg gestart. Daarna wacht een hele fijne avond in Antwerpen!

Voor de late beslissers: je kan nog inschrijven. Kijk op www.antwerprace.be en vergeet niet je busvervoer te boeken van Linkeroever naar Breskens en Terneuzen.

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels