17.3 C
België
maandag, juli 15, 2024

Nieuwpoort International Boat Show 2017

Intussen aan zijn 14de editie, gooit NIBS dit weekend de trossen los en laat u 3 dagen vertoeven in nautische sferen. U kan met VAREN gratis deze driedaagse bezoeken hier te klikken: >GRATIS TICKETS<

Highlights

De nieuwe Delphia 1080 en 1150 van Best Boats (première in Benelux), de populaire Hanse 385 van West Yachting, de nieuwe Lotus van eigen bodem (wereldpremière), de nieuwe Suzuki buitenboordmotoren van Suzuki Marine Belgium (Benelux première), Dufour Yachts, Linssen Yachts en de ribs van Brugge Marine Center zijn slechts een greep uit het aanbod dat op NIBS aanwezig is.

Vele dealers zijn aanwezig waaronder Bleu Marine, Aqualift, Westdiep, Belgian Boat Service, Powerboatscenter, Brugge Marine Center, West Yachting, Best Boats, Hydrosport en Nova-Yachting.

Bij de merken zien we Jeanneau, Bénéteau, Dufour, Rodman, Cheetah Marine, Bavaria, Greenline, Hanse, Linssen, Saffier Yachts, Capelli en Hallberg-Rassy vertegenwoordigd.

In de overdekte expositieruimte is er een groot aanbod van trailerbare boten te zien alsook de laatste trends in de watersport.

VOLVO OCEAN RACE op NIBS

De boat Village wordt omgetoverd tot Volvo Ocean Race experience. Dompel jezelf onder in de sfeer van ’s werelds grootste zeilrace en beleef live op groot scherm de start vanop de Volvo- Automobilia stand. Op zondag start om 13.30u.

Niet alleen “ocean sailing” geweld is te zien maar ook bij de motoren staan er nieuwe modellen uitgestald. Zo zal bv. Suzuki enkele van zijn topmodellen presenteren waaronder de revolutionaire DF350A (voor het eerst te zien in België) en zijn er verschillende boten en jetski’s met Yamaha motoren te bekijken in het water.

Beleving op en naast het water

Een deel van de jachthaven wordt omgebouwd tot een cable park. Deze relatief nieuwe watersport, waarbij je op een wakeboard of waterski’s door een kabel vooruit wordt getrokken, groeit razendsnel aan populariteit wereldwijd. Benieuwd of deze sport iets voor jou is? Breng je handdoek mee en probeer het uit tijdens NIBS. Belgische top wakeboarders zullen er een demonstratie houden met spectaculaire moves.
Je kan testvaren met motorboten en zeilboten en je havenmanoeuvres oefenen onder begeleiding van ervaren schippers. Aan de kleinsten is gedacht met initiaties Optimist en vergeet niet de Nautibel zoektocht voor kinderen van 5 tot 12 jaar doorheen de beurs.
Alle dagen en gratis.

Info: www.nibs.be

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels