15.2 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

Geslaagde 1ste editie van Belgian Boat Show Float

Belgian Boat Show Float sloot haar eerste editie in de jachthaven van Breskens af met meer dan 4.000 bezoekersop de teller. Hiermee is alvast een straffe voorzet gegeven voor de Belgian Boat Show in Gent. Float is een natte boatshow met de nadruk op actieve beleving en testmogelijkheden. Het event trok bovendien een gamma van boten aan dat op de Boat Show in Flanders Expo ontbreekt, zoveel is duidelijk. Kiel- en kajuitzeiljachten stalen de show, maar de lange rijen van bezoekers om het Hartmann Livingstone Explorer maxi motorjacht te kunnen bewonderen sprak boekdelen.

Ook de effectieve vaarmogelijkheden werden enthousiast onthaald. Voor de tochten met de RIBs van Knokke Boat en Novi Marine of de zeiljachten Zeilen op Zee- stonden lange rijen mensen aan te schuiven. Ook de standhouders met accessoires en diensten blikken tevreden terug. Voor de organisatie is dit een meer dan geslaagde oefening. “Het zal erop neerkomen om de kwaliteiten van dit evenement in evenwicht te brengen met het grote aanbod aan buitenlandse beurzen. Veel exposanten geloven stellig in deze actieve formule die duidelijk een heel nieuw en geïnteresseerd publiek naar het water brengt: de natuurlijke habitat van deze boten.” zegt Christophe Coseyns, Head of Belgian Boat Show. “We hebben ook bewezen dat we door zeer soepel en proactief in te spelen op de allerjongste trends binnen de branche, we een heel ander en interessant concept kunnen realiseren.

De Belgian Boat Show heeft na dertig jaar een levendige community opgebouwd, die hebben we nu zeer zeker voor dit Float evenement kunnen interesseren.” De Belgian Boat Show vindt plaats van 10-12 en 16-18 februari 2018.

Info: www.belgianboatshow.be

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels