16.9 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

Primeur: Eerste Salona 380 te water

Afgelopen woensdag is de eerste Salona 380 feestelijk te water gelaten in Kroatie.
Dit jacht is het eerste door Salona gebouwde zeiljacht dat is getekend door de bekende Italiaanse ontwerper Maurizio Cossutti.
Ook de Salona 380 staat weer voor snel en gemakkelijk varen, gecombineerd met veiligheid en comfort. De Salona 380 heeft een modern en ruim interieur.

Constructie
De romp is gebouwd middels de vacuüm infusie techniek met Vinylester-Epoxy. Dit, samen met het RVS/carbon kielframe, garandeert maximale sterkte, stijfheid en veiligheid in combinatie met een licht totaalgewicht. Mede dankzij het flinke kielgewicht en het riante zeilplan staat de Salona 380 garant voor optimale zeilprestaties, zeilplezier  en stabiliteit. De Flush ramen en luiken in romp en dek zorgen voor natuurlijk licht en ventilatie.

Interieur
Het interieur is modern, efficiënt en comfortabel.  De standaard layout heeft 2 ruime hutten met dubbel bed, een L-vormige keuken, navigatietafel met zitje en een ruime natte cel met aparte douche. De Salona 380 zal standaard gebouwd worden in licht eiken. Uiteraard kunt u ook optioneel kiezen voor een 3 hutten versie.

Directeur Bach Yachting International, Jascha Bach, over de nieuwe Salona 380: ‘We hebben even moeten wachten op de S380, maar dat was het meer dan waard. De S380 is een performance cruiser gebouwd in de hoge bouwkwaliteit die Salona al jaren biedt en ze ziet er van binnen en buiten erg mooi uit; strak en modern en ze vaart geweldig. Ze is een heel mooie aanvulling op de Salona lijn. We zijn trots dat we dit model tijdens de Hiswa te Water aan het publiek kunnen tonen.’’

Info: www.bachyachting.nl

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels