17.3 C
België
maandag, juli 15, 2024

Ruben Donné zeilt solo de oceaan over voor MS

Ruben Donné is een professionele zeeman (EXMAR) en amateur zeiler die een uitdagend zeilavontuur onderneemt om Multiple Sclerose op de kaart te zetten en fondsen voor onderzoek naar MS inzamelt. Een zenuwziekte waar zijn vader aan lijdt. Vandaag is een geneesmiddel voor MS onbestaand.

 Eén oktober 2016 gooit Ruben de trossen los in Nieuwpoort, België en zet hij koers naar Kaapstad, Zuid-Afrika met een voorziene tussenstop in Salvador, Brazilië om zich te bevoorraden. 

 7818 zeemijlen, 3 continenten, 60 dagen alleen aan boord van een 6.5 meter boot

You’re challenged! Jij kan deel uitmaken van dit avontuur. Via de website www.sailingchallenge4ms.com kan je:

SteunMijl4MS – jij kiest welke van de 7.818 te bezeilen zeemijlen je wilt steunen (10 euro per zeemijl). Eens je je specifieke zeemijl bereikt heb, ontvang je een bevestiging dat de uitdaging succesvol beëindigd is. 

 YourNameOnMySail – je naam/bedrijf op het zeil. Zo vaar je mee in dit uitzonderlijke avontuur, de oceaan over van Nieuwpoort tot Kaapstad. 

Ruben zijn motivatie…

“Ik wil MS op een positieve manier op de kaart zetten. Vanaf nu tot en met mijn aankomst challenge ik zoveel mogelijk mensen. Zo hoop ik een mooi bedrag bij elkaar te brengen om wetenschappelijk onderzoek naar MS te steunen. Mensen met MS hebben vandaag geen kans op genezing. Mijn vader heeft MS. Elke bijdrage maakt een verschil, groot of klein. Kan jij je vinden in mijn verhaal? Help me het dan te vertellen en te delen. Jouw hulp om vrienden en familie uit te dagen maakt het verschil! – Challenge accepted?” 

Info: www.sailingchallenge4ms.com

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels