18.4 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

BOAT & FUN BERLIN presenteert: de finalisten van de ‘Best of Boats Award 2022’.

Internationale jury maakt de 18 finalisten van de BOB Award 2022 in vier categorieën bekend.  Ceremonie in Berlijn op 24 november 2022

‘And the Winner is…’ zal vier keer worden gezegd op de avond van 24 november 2022, wanneer de winnaars van de “Best of Boats Award” – ook bekend als de BOB Award – bekend worden gemaakt tijdens de BOAT & FUN BERLIN 2022. 

De prijzen zullen worden uitgereikt voor de beste motorboten van het modeljaar 2022 die na talrijke tests in de afgelopen twaalf maanden letterlijk en figuurlijk zijn komen boven drijven. De 16-koppige vakjury, bestaande uit hoofdredacteuren en motorboottestdirecteuren uit heel Europa en de VS, heeft de interessantste internationale motorbootinnovaties grondig getest in talrijke vaargebieden.

Het oordeel van de testers is gebaseerd op het standpunt van de toekomstige bootgebruiker, niet op de lengte van de boot. Alleen boten die door meerdere juryleden zijn getest, komen voor selectie in aanmerking. Nieuwe boten die zich nog in de plannings- of bouwfase bevinden, doen dus niet mee aan de BOB Award.

De intensiteit en omvang van de testvaarten onderscheiden de Best of Boats Award en maken het tot een keurmerk voor de bijzondere kwaliteit van de geselecteerde boten. Nationaal en internationaal is de onderscheiding een van de meest prestigieuze prijzen in de botenindustrie. Na een intensief seizoen met honderden boottests zijn de volgende 18 finalisten van de Best of Boats Award 2022 in de categorieën Best for Beginners, Best for Family, Best for Fun en Best for Travel geselecteerd.

BESTE VOOR BEGINNERS

Alfastreet 21 Open (Slovenië)
Jeanneau Cap Camarat 7.5 (Frankrijk)
Quicksilver 625 Pilothouse (USA)
Ryck 280 (Duitsland)

BESTE VOOR FAMILIE

Axopar 45 XC (Finland)
Bavaria SR 36 (Duitsland
Bénéteau Gran Turismo 45 (Frankrijk)
Jeanneau DB/43 (Frankrijk)
Delphia 11 Sedan Electric (Polen)

BESTE VOOR FUN

Axopar 25 Cross Bow (Finland)


Fiart Seawalker 35 (Italië)
Rand Source 22 (Denemarken)
Tecnorib Pirelli 50 (Italië)
Wellcraft 355 (USA)

BESTE VOOR REIZEN

Absolute 56 Fly (Italië)
Balt 37 Grand (Polen)
Bénéteau Swift Trawler 48 (Frankrijk)
Leopard 46 Powercat (Zuid-Afrika)

Diversiteit aan modellen en breed scala aan gebruiksmogelijkheden
De selectie voor de Best of Boats Award 2022 weerspiegelt het volledige aanbod van het huidige modeljaar. Nieuw gelanceerde merken zoals Ryck maken er net zo goed deel van uit als Delphia Yachts met zijn elektrische Mindful Cruising-concept en het merk Wellcraft uit de VS, dat opnieuw de Europese markt betreedt. Sterke scheepsbouwlanden als Frankrijk, Italië, Finland en Polen zijn evenzeer vertegenwoordigd als landen die minder bekend staan om hun scheepsbouw, zoals Zuid-Afrika en Denemarken. Van RIBs tot familiekruisers en van pure sportboten tot waterverplaatsers en motorcatamarans: bijna alle momenteel aantrekkelijke boottypes zijn vertegenwoordigd op de Best of Boats Award 2022.

BOAT & FUN blijft premium partner en gastheer van de BOB Award
De Best of Boats Award wordt uitgereikt tijdens BOAT & FUN BERLIN, dat van 24 tot 27 november 2022 plaatsvindt op het beursterrein van Berlijn. De prijsuitreiking met de juryleden, vertegenwoordigers van internationale scheepswerven, CEO’s van scheepswerven en andere internationale gasten uit de botenindustrie vindt plaats op donderdag 24 november 2022 vanaf 18.30 uur in hub27, de nieuwe premium tentoonstellingshal van BOAT & FUN BERLIN.

BOAT & FUN BERLIN, premium partner van de Best of Boats Award sinds 2014, organiseert ook dit jaar weer het afsluitende feest voor de beste motorboten van het jaar.

BOAT & FUN BERLIN 24 tot 27 november 2022 | 10:00 tot 18:00 uur

Tentoonstellingsterrein Berlijn

Meer informatie over BOOT & FUN BERLIN is online te vinden op www.boot-berlin.de, op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels