16.9 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

Jachtmakelaardij Kortgene verwelkomt nieuwe makelaar – Evelien Baartmans

De watersportgemeenschap in Kortgene is verheugd om Evelien Baartmans te verwelkomen als de nieuwste aanwinst bij Jachtmakelaardij Kortgene. Met haar uitgebreide kennis van de regio en haar ervaring in de wereld van de watersport is Evelien Baartmans een welkome toevoeging aan het team.
Jachtmakelaardij Kortgene, gevestigd in de prachtige haven van Deltamarina, heeft onlangs Evelien Baartmans aangetrokken als hun nieuwste makelaar. Met haar diepgaande kennis van de regio en haar ruime ervaring in de watersport is Evelien een betrouwbare gids voor iedereen die overweegt een boot te kopen of te verkopen.

Evelien benadrukt het belang van het raadplegen van een scheepsmakelaar bij zowel de aankoop als de verkoop van een boot. Ze wijst erop dat Deltamarina, naast hun eigen expertise, beschikt over uitstekende faciliteiten in de haven van Kortgene. Dit omvat mogelijkheden voor keuringen door erkende keurmeesters en het eenvoudig inspecteren van boten door ze uit het water te halen. Mocht er onverhoopt een probleem worden ontdekt, dan heeft Deltamarina tevens gekwalificeerd personeel in huis om eventuele reparaties uit te voeren, mits de basis van de boot in goede staat verkeert. Ook na de aanschaf van een boot kan men bij Deltamarina terecht voor een ligplaats en het verdere ontzorgen van het aangegane watersportavontuur.

Evelien Baartmans benadrukt: “Ik help graag bij de aankoop of verkoop van een boot, maar ik sta erop dat dit altijd op basis van eerlijke informatie gebeurt. We zorgen ervoor dat onze klanten de best mogelijke begeleiding en service krijgen in hun botenavontuur.”

Wat Evelien Baartmans bijzonder maakt, is haar veelzijdigheid in talen. Ze is bedreven in Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans, wat zorgt voor een soepele communicatie met een internationaal publiek.

Met Evelien Baartmans als onderdeel van het team van Jachtmakelaardij Kortgene, kunnen zowel beginnende als doorgewinterde watersporters rekenen op de hoogste normen van professionaliteit, expertise en integriteit bij de aan- en verkoop van boten.

Voor meer informatie, of overweegt u uw boot te verkopen, neem vrijblijvend contact op met Evelien Baartmans via kortgene@schepenkring.nl of telefonisch op +31 113 307178.
Over Jachtmakelaardij Kortgene: Jachtmakelaardij Kortgene is aangesloten bij Schepenkring en al jaren een vertrouwde naam in de wereld van botenverkoop in Kortgene. Met een passie voor watersport en een toewijding aan eerlijke en professionele dienstverlening, is het team van Jachtmakelaardij Kortgene altijd klaar om uw maritieme dromen te helpen verwezenlijken.

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels