16.9 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

Nieuwe Belgische dealer voor Ferretti, Riva, Pershing en Itama

Yacht Consult, een vooraanstaande luxe jachtdealer uit Oostende, is aangesteld als de exclusieve dealer voor de merken Ferretti Yachts, Riva, Pershing en Itama in de Benelux. Deze strategische uitbreiding verhoogt de beschikbaarheid van deze prestigieuze merken in een van de belangrijkste vaarregio’s van Europa. Yacht Consult staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en persoonlijke benadering, wat hen tot een betrouwbare partner maakt voor jachtliefhebbers in de regio.

Volgens CEO Manu Deceuninck is deze uitbreiding een logische stap in de voortdurende groei van Yacht Consult en versterkt het hun aanwezigheid in belangrijke Europese markten. De uitbreiding gaat gepaard met de opening van een nieuw kantoor in Aalsmeer en een servicepunt in Sint Annaland, Nederland.

Stefano de Vivo, CCO van de Ferretti Group, benadrukt dat de samenwerking de aanwezigheid van de Ferretti Group in de Benelux versterkt en Yacht Consult als betrouwbare en deskundige partner de waarden en inzet van de Ferretti Group deelt. Yacht Consult biedt uitgebreide diensten aan voor alle aspecten van luxe jachteigendom en -operatie, van eerste contact tot after-sales service, en blijft de voorkeursaanspreekpunt voor (toekomstige) booteigenaren in de Benelux.

Info: www.yachtconsult.be

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels