16.9 C
België
dinsdag, juli 16, 2024

Wegwijs in Sail Training en de Tall Ships Races 2023

Dat de Tall Ships Races voorbije zomer in Antwerpen passeerden ging niet onopgemerkt voorbij. Duizenden mensen kwamen de schepen bewonderen. Ook voor de Sail Training Association Belgium (STAB) was het een succes: via Stad en Haven transformeerden meer dan tweehonderd jongeren zich in trainees en er namen vijf schepen onder Belgische vlag deel. De Rupel, de Saeftinghe, de Op Stok III, de Patricia en de Zenobe Gramme van de Belgische marine.
Het was ook het moment om de het kitsjacht Williwaw terug aan het publiek te tonen, na een lange restauratieperiode. Het is dus nu het moment om de ingeslagen weg om zowel Sail Training voor jongeren als de deelname aan de Tall Ships Races met onze schepen en jachten verder te exploreren.

Kennismakingsdag Sail Training Association Belgium bij de Royal Yacht Club
Kom kennismaken met de werking van Sail Training International, de motor achter de Sail Training programma’s over de hele wereld en de Tall Ships Races. Denk je eraan om ook zelf met je jacht deel te nemen, Sail Training programma’s aan te bieden of op de ene of de andere manier mee te werken? Dan mag je dit kennismakingsmoment zeker niet missen.

Sail Training en Tall Ship Races 2023 in zicht (Zaterdag 10 december om 09.30u. bij RYCB/Antwerpen)

  • Paul Van den Heuvel, Sail Training Association Belgium (STAB): Organisatie Sail Training International (STI) en het traject Tall Ships Races 23.
  • Jan Vandenborne, T/S Rupel: Samenwerken met STAB, wat en hoe?
  • Mike Celis, T/S Saeftinghe: Schipper en schip in Tall Ships Races. Hoe begin je er aan? Jonas Willems, jeugdvertegenwoordiger STI. Ik was trainee in 2022, wat een avontuur.
  • Pieter Van Raemdonck, STAB: De Williwaw: visie na restauratie.
  • Koen Van Cauwelaert, STAB Hoe kan je inschrijven voor de Tall Ships Races?

Schrijf je hier in voor deze STAB – Tall Ships Races kennismakingsdag.

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Laatste artikels